R├ęsultats pour yoga

yoga
De retraite is een mooi vervolg op deze bedrijfstraining.
Leven in vrijheid Winterretraite 7 tm 10 december vol. Voeding voor je Ziel Kerstretraite 27 tm 30 december. Een nieuw begin Nieuwjaarsretraite 2 tm 5 januari. De Zielzicht retraite staat voor onthaasten, ontdekken en genieten op een van de meest rustige plekken in Nederland in Havelte. Iedereen is welkom ook en misschien wel juist in deze tijd. Deze innerlijke reis behoort tot een van de mooiste weken van mijn leven. Hobbykok gezocht Wil je deelnemen met korting en ook hobbykok zijn in een retraite? lees hier meer. Onthaasten, ontdekken en genietentijdens de Zielzicht-retraite; de mogelijkheid om stil te staan, te reflecteren op je leven, de balans op maken en je opnieuw te verbinden wat het meest wezenlijk voor je is. Ervaar hoe fijn deze offline retreat is. ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren! De retraite biedt. Persoonlijk onderzoek naar themas die leven, rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor het deelnemen aan geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindful samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingenwerk, ruimte om elkaar te ontmoeten.
swiss sleep ergo kussen detail.
Webshop Award 2020. Beste van de test. Open op zondag. Toggle Nav Zoeken. Matrassen met pocketveren. Matrassen met volle kern. Elektrisch verstelbare bedbodems. Zetels en stoelen. 25% korting op Tempur. Kies en koop eenvoudig uw ideale kussens bij Sleepworld. Ontdek welk type kussen voor u het meest geschikt is. Tonen als Foto-tabel Lijst. Producten 13 24 van 29. U lees momenteel pagina 2. Sorteer op Positie. Van laag naar hoog sorteren. SwissSleep Classique Hoofdkussen 60 x 60 OPOP. Aanbiedingsprijs 8900, Normale prijs 14900., Voeg toe aan verlanglijst. Tempur Zitkussen 40 x 42. Aanbiedingsprijs 8925, Normale prijs 11900., Voeg toe aan verlanglijst. SwissSleep Ergo Hoofdussen 60 x 40 OPOP. Aanbiedingsprijs 8900, Normale prijs 14900., Voeg toe aan verlanglijst. SwissSleep Balance Hoofdkussen met Skin sloop. Aanbiedingsprijs 9900, Normale prijs 14900., Voeg toe aan verlanglijst. SwissSleep Visco Cool Hoofdkussen 60 x 40. Aanbiedingsprijs 8900, Normale prijs 14900., Voeg toe aan verlanglijst. 2 SwissSleep Visco Cool Hoofdkussen 60 x 40. Aanbiedingsprijs 14900, Normale prijs 29800., Voeg toe aan verlanglijst. SwissSleep Tender Hoofdkussen 60 x 40. Aanbiedingsprijs 6900, Normale prijs 9900., Voeg toe aan verlanglijst. SwissSleep Balance Hoofdkussen. Aanbiedingsprijs 9900, Normale prijs 14900., Voeg toe aan verlanglijst. Tempur Transit Reiskussen 30 x 28.
Yoga by Qur Wetteren Qur Multidisciplinaire praktijk te Wetteren.
Ik wil een fysiek sterk en gezond lichaam en yoga helpt mij hierbij. Yoga verbetert ook mijn flexibiliteit en balans en zorgt voor meer kracht en een betere houding. Na de les heb ik een voldaan, weldadig en rustgevend gevoel.
amsterdam
Yogaschool.
School voor Yoga en Esthetiek. Ontdek onze locaties! Welkom bij de School voor Yoga en Esthetiek. Het aanbod van de yogaschool ligt vooral bij de yogalessen en de seminaries en opleidingen. Bij de yogaoefeningen leer je bewust met het lichaam omgaan.
rotterdam
Yoga Anzegem.
Via lichamelijke oefeningen, ademhaling en concentratie brengt yoga evenwicht tussen werken en rust, spanning en ontspanning, vitaliteit en vermoeidheid. Bij yoga-oefeningen worden de spieren aangesproken, verdwijnt het vet rond de cellen en ga je met een goede ademhaling leren ontspannen.
yoga broek
Yoga devoorzorg-bondmoyson.be.
power
Tibetaanse yoga, met Lama Zeupa Kagyu Yeunten Gyamtso Ling.
Zowel energie-oefeningen, het beheersen van de ademhaling, stretching en evenwichtsoefeningen als geleide meditaties komen aan bod. Lama put hierbij uit de rijke traditie van de Nangpee yoga, de Hatha yoga en de Qi Gong. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die de harmonie tussen lichaam, spraak en geest wil herstellen.
yoga
Yoga op Maat Gezonde haalbare yoga Yoga Sint-Niklaas.
Je kan altijd een gratis proefles aanvragen in 1 van de yoga lessen. Zo heb je Yin of Hatha yoga oefeningen voor alle leeftijden. Eenmaal je aan de slag gaat met yoga in ons centrum kan je ook yoga oefeningen voor thuis leren.
Yoga met Evy Yoga met Evy.
Toen yoga aan zijn opmars begon in het westen, zond een populaire Amerikaanse tv-zender dagelijks yogalessen uit. In die tijd bleven vrouwen nog vaak thuis, terwijl hun man uit werken ging. Heel wat vrouwen deden toen letterlijk tussen de soep en de patatten yoga. Zo werd yoga bij ons vooral iets voor dames.
Yoga Dinanga Melanie.
Een logische keuze als je weet dat mijn verleden in de danswereld lag. Daarnaast heb ik mij ook verdiept in de yin yoga als verdere aanvulling op de hiervoor vermelde yange yogastijlen. Yoga is eigenlijk nooit af, er is geen einde, geen vaste vorm.

Contactez nous